Exclusief @ Den Elder – Chillax: Werkboek voor jongeren die willen leren ontspannen en relaxen

€16,50 Add to cart

Product Information

We ervaren allemaal wel eens stress of spanning. We leven immers in chaotische en drukke tijden, waarin we steeds beter en meer moeten presteren en waar ontspanning bijna taboe geworden is. Stress is goed als die ervoor zorgt dat we ons inzetten om onze doelen te bereiken. Maar wat als spanning en stress te hevig worden ? Wat als je langdurig stress ervaart en hierdoor ziek wordt ? Wat als stress er net voor zorgt dat je slechter gaat functioneren en net minder kan verwezenlijken ?
Dit werkboek zal je leren en helpen om negatieve stress en de signalen van je lichaam te herkennen. Je leert er omgaan met onvermijdelijke stress en leert tools en oefeningen om terug baas over je eigen lichaam en gevoelens te worden. Ook als je reeds lichamelijke of emotionele klachten hebt, kan dit boek je helpen om te leren ontspannen en op een bewustere manier te leven en om minder klachten te hebben.
In dit werkboek leer je jezelf beter kennen en vind je handvaten om op een betere manier met stress om te gaan. Het helpt jou op weg naar een meer ontspannen en bewustere manier van leven. Het is een duidelijk en praktisch boek met oefeningen, zelfevaluaties, opdrachten en tips waarmee je zelf aan de slag kan gaan.
Met de oefeningen en tools uit dit boek werden reeds veel jongeren met stressgelateerde klachten geholpen.

Nederlandstalige softcover.

Auteur: Ada Van Moorhem (1978) is directeur van een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling, waar ze zelf nog dagelijks kinderen en volwassenen met sociaal-emotionele en stressgelateerde problemen begeleidt vanuit een integratieve visie. Ze organiseert veel opleidingen en lezingen rond stress en emotioneel welbevinden.

Uitgeverij: Self Publishing 2018 www.deleidraad.be

Online bestellen / Order online
Facebook Iconfacebook like buttonReserveren